Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Φουλ για τελικό ο Γκολομέεβ

Published

on

Δυο ελληνικές συμμετοχές έχει το απογευματινό πρόγραμμα της 6ης μέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης και περιμένουμε μια πρόκριση σε τελικό και δύο πανελλήνια ρεκόρ.

Γκουανγκτζού   Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

50μ. ελεύθερο ανδρών – ημιτελικοί

Στις 14:41 ακριβώς θα εκκινήσει ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην πρώτη ημιτελική σειρά και την 3η διαδρομή. Θα κολυμπήσει και πάλι δίπλα στον Μπεν Πράουντ που έχει εξαιρετική εκκίνηση, ενώ στην ίδια σειρά θα πέσουν και ο Μπρούνο Φράτους με τον Κάμερον Μάκιβοϊ. Όλοι τους κολύμπησαν κάτω από 22 δευτερόλεπτα το πρωί. Το 2017 στη Βουδαπέστη ο τελικός είχε κλείσει στο 21.77 με τον Κριστιάν Γκολομέρεβ να κολυμπά σε 21.71 και να προκρινεται. Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς ο τελικός αναμένεται να πάει στο 21.60.

50μ. πεταλούδα γυναικών – ημιτελικοί

Θεωρητικά η Άννα Ντουντουνάκη δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Θα πρέπει να κατέβει τα 26 δευτερόλεπτα για να κάνει σκέψεις οκτάδας. Έχει όμως στόχο το 26.22 που είναι το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ. Κολυμπώντας 26.26 στον πρωινό προκριματικό, αν δεν κάνει λάθη τότε είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Γκουανγκτζού και με ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Το 2017 ο τελικός είχε κλείσει στο 25.73 με πέντε εθνικά ρεκόρ και ένα ηπειρωτικό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/