Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γουανγκτζού 2019: Ο τελικός του Νέγρη

Published

on

Μια ελληνική συμμετοχή έχει το πρόγραμμα της κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανγκτζού και είναι απευθείας… τελικός.

Λίγο μετά τις 05:15 το πρωί. ο Δημήτρης Νέγρης καλείται να κάνει την κούρσα της ζωής του στα 800μ. ελεύθερο των ανδρών. Να κολυμπήσει επίδοση που ούτε ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν έχει κολυμπήσει στα καλά του.
Ο αθλητής του Νίκου Γέμελου πέφτει λίγο μετά τις 11:15 τοπική ώρα και έχει στόχο να κάνει ατομικό ρεκόρ σχεδόν 3,5 δευτερολέπτων. Τόσο όσο να πιάσει το όριο των Ολυμπιακών Αγώνων που είναι ο μεγάλος του στόχος στην Γκουανγκτζού. Ο Νέγρης έχει κολυμπήσει πέρσι στη Γλασκόβη 7:57.84. Το πανελλήνιο ρεκόρ του Σπύρου Γιαννιώτη είναι 7:55.67. Το όριο για τους Ολυμπιακούς: 7:54.31. Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τον Νέγρη που όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει έτοιμος να κάνει μια ιστορική κούρσα. Θα πέσει στη 2η προκριματική σειρά, όπου κανείς δεν έχει κολυμπήσει κάτω από 7:55 με τον Πολωνό Βόιτσεχ Βόϊντακ να έχει 7:55.13.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/