Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: «Πάμε για ένα ρεκόρ τώρα»

Published

on

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο φανερά ανακουφισμένη αφού πέτυχε την πρόκριση στον τελικό και την Κυριακή θα προσπαθήσει να κάνει τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς και να ξεπεράσει τον εαυτό της.

ΜπόραςΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Η 18χρονη επικοντίστρια μπήκε στον προκριματικό του επί κοντώ με στόχο να μην επαναλάβει τα λάθη του Γκροσέτο που είχε μείνει εκτός τελικού αφού είχε ένα παραπάνω άκυρο άλμα από τις τελευταίες φιναλίστ. Το άγχος την κυρίευσε όταν έκανε δύο αποτυχημένες στα 4.05μ. όμως μπόρεσε να το διαχειριστεί πολύ καλά και μπήκε δυνατά για να ξεπεράσει το ύψος και να βρεθεί στον τελικό. Η ίδια, ανακουφισμένη και χαρούμενη πια, δήλωσε πως κοιτάζει ένα νέο ρεκόρ για να κλείσει ιδανικά την χρονιά της: «Φοβήθηκα μην κάνω τα ίδια με το Γκροσέτο και μείνω εκτός τελικού γιατί είχα περάσει τα 3.90μ. με την δεύτερη και έπρεπε να περάσω τα 4.05μ. για να μπω. Όταν έκανα δύο άκυρες φοβήθηκα πολύ και σκεφτόμουν πως μπορεί να μην μπω ξανά και όταν έκανα την τρίτη προσπάθεια και το πέρασα χάρηκα τόσο πολύ. Η φωνή βγήκε από την χαρά και την ανακούφιση. Τώρα πάμε τελικό και κοιτάμε να κάνουμε ένα ρεκόρ, να κλείσει όμορφα αυτό το πρωτάθλημα και γενικά η χρονιά μου. Πιστεύω πως θα είναι ένας ωραίος τελικός όμως δεν θα είναι εύκολα γιατί και τώρα όλες πέρασαν με την πρώτη τα 3.90μ. και στα 4.05μ. λίγες τα κατάφεραν τελικά. Όλα είναι απρόβλεπτα, εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/