Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΡΥΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Published

on

Ονειρικός τελικός στο τριπλούν των νεανίδων με τη Σπυριδούλα Καρύδη να ανατρέπει όλα τα δεδομένα και να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Κ20 του Μπόρας!

Μπόρας  Πηνελόπη Γκιώνη
[email protected]
φωτογραφία Τόμας Γουάιντεσταμ

Η Κερκυραία πρωταθλήτρια τα έκανε όλα. Πανελλήνιο και πρώτη φορά πάνω από τα 14μ. με τον άνεμο κόντρα 24μ.! Επίδοση που τη φέρνει στην 3η θέση στον κόσμο για το 2019. Στον τελικό κατάφερε να κερδίσει και την παγκόσμια πρωταθλήτρια, τη Βουλγάρα Αλεξάντρα Νάτσεβα που ήταν μεταξύ των αθλητριών που θα ξεχώριζαν στο ευρωπαϊκό. Άλλωστε ήρθε στο Μπόρας με 14.13μ.

Όλα αυτά με το… καλημέρα και με αντίθετο άνεμο. Η Καρύδη στο πρώτο της κιόλας άλμα πήδηξε 14μ. με τον άνεμο να είναι -2.4μ. και έκοψε τα πόδια στις αντίπαλες της.

Σημείωση: Το όριο για το παγκόσμιο της Ντόχα είναι 14.20μ. Αν η Καρύδη στο πρώτη της άλμα, αντί για κόντρα άνεμο -2,4 μέτρα είχε ευνοϊκό ένα μέτρο, ενδεχομένως να είχε πιάσει και το όριο για τη Ντόχα!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/