Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: Στον τελικό της σφυροβολίας η Κοσμίδου

Published

on

Αφού ολοκληρώθηκε και ο αγώνας του δεύτερου γκρουπ της σφυροβολίας η Σταυρούλα Κοσμίδου σιγούρεψε την πρόκριση και τώρα μπαίνει σε τροχιά τελικού.

ΜπόραςΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Η αθλήτρια του Κώστα Κοροσίδη με μια βολή στα 59.33μ. ένιωσε πως μπορεί να βρεθεί στον τελικό και έτσι έγινε. Η πρώτη της βολή ήταν αρκετή για να την βάλει στον τελικό και μετά από κάποια ώρα αγωνίας η αθλήτρια κατάφερε να προκριθεί με την εντέκατη επίδοση στο σύνολο της κατάταξης και τώρα στον αυριανό τελικό θα τα δώσει όλα. Η ίδια, πριν ακόμη μάθει το τελικό αποτέλεσμα μας είπε πως πιστεύει πως θα βρισκόταν στον τελικό και τελικά είχε δίκιο: «Ικανοποιημένη είμαι από την επίδοσή μου για πρωί και από τα μέτρα. Δεν πιστεύω πως μπορεί να μείνω εκτός τελικού και το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής μου. Έχει αρκετό ανταγωνισμό, έχει αθλήτριες με πολλά μέτρα και ξέρουμε ποια είναι τα φαβορί όμως ελπίζουμε για το καλύτερο» δήλωσε η Κοσμίδου αφού βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/