Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αυτοψία στο ταρτάν του Αλκαζάρ

Published

on

Ο ΓΓΑ Ιούλιους Συναδινός δήλωσε στο Sportsfeed πως θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για την αποκατάσταση των ταρτάν σε στάδια «φωλιές» για τον στίβο και η αρχή γίνεται από τη Λάρισα και το Αλκαζάρ.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο αρχιτέκτοντας μηχανικός της ΓΓΑ, Λευτέρης Αντωνούλης θα ταξιδέψει στη Λάρισα προκειμένου να προσωρήσει σε αυτοψία του ελαστικού τάπητα του σταδίου. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση και ελπίζουμε όχι η τελευταία για να ξεκινήσουν επιτέλους εργασίες αποκατάστασης του πολύπαθου τάπητα στο ΕΑΚ Λάρισας. Να μην ξεχνάμε πως στο συγκεκριμένο στάδιο προπονούνται πολλοί Έλληνες πρωταθλητές, ενώ συγκεντρώνει και μεγάλο αριθμό αθλητών, όλων των κατηγοριών. Ευχής έργο είναι να καταστεί και πάλι κατάλληλο για αγώνες το συγκεκριμενο στάδιο, καθώς η περιφέρεια και ο δήμος Λάρισας βρίσκονται κοντά σο στίβο και όποτε τους ζητηθεί διαθέτουν προϋπολογισμό για τη διοργάνωση αγώνων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/