Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Α1 γυναικών: Η μεγάλη επιστροφή του Τάκη Φλώρου στον ΠΑΟΚ

Published

on

Μετά από τρία χρόνια ο Τάκης Φλώρος επέστρεψε στο σπίτι του, αναλαμβάνοντας τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο πολύπειρος τεχνικός, το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ, αλλά και τον ΠΑΟΚ (ήταν αθλητής και προπονητής του συλλόγου) ήταν αυτός που είχε οδηγήσει τον Δικέφαλο από τη Β’ Εθνική στην Α2 την σεζόν 2017-2018, αποχωρώντας στη συνέχεια, αλλά τώρα επέστρεψε για να διαδεχθεί τον Μίχαλ Μάσεκ ο οποίος αποχώρησε τον Δεκέμβριο.

«Για να πω την αλήθεια όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, αλλά δεν το πολυσκέφτηκα για να πω το ναι. Πέραν του ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ οργανωμένη και ανταγωνιστική ομάδα, όλοι ξέρουν τι σχέση μου με το σύλλογο οπότε ήταν πολύ εύκολη και η απάντηση μου», δήλωσε στο Sportsfeed.gr ο κ. Φλώρος ο οποίος αύριο θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση αν και παραδέχθηκε ότι γενικότερα η κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι… περίεργη.

«Το μόνο σίγουρο είναι συνεχίζουμε με το ίδιο σταφ και το ίδιο ρόστερ. Κι είναι θετικό ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ μεγάλη σοβαρότητα όλο αυτό το διάστημα καθώς διατήρησε την ομάδα. Θα μπορούσε κι ο κ. Αμοιρίδης να είχε αφήσει κάποιες αθλήτριες αλλά δεν το έκανε. Από κει και πέρα όμως ξεκινάμε από αύριο τις προπονήσεις και θα περιμένουμε να δούμε πότε θα οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/