Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Δεύτερο ραντεβού στην έδρα του ΠΑΟΚ

Published

on

Τρεις ημέρες μετά τον πρώτο τελικό (3-0 ο Ολυμπιακός) το σκηνικό μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να υποδοδέχεται τους ερυθρόλυκους στον δεύτερο αγώνα της σειράς (18.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης).

τουΔημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το άγχος θεωρητικά τώρα υπάρχει στην πλευρά των ασπρόμαυρων που ξέρουν ότι πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς για να ισοφαρίσουν τη σειρά, καθώς αν γίνει το σκορ στους τελικούς 0-2, τότε ο Δικέφαλος θα κυνηγά ένα θαύμα, αλλά αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραμένει αήτητος στο PAOK Sports Arena από τον Μάιο του 2017 όταν είχε χάσει στον 2ο αγώνα της σειράς των τελικών, ενώ η τελευταία του ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν ο 5ος αγώνας εκείνης της σειράς (στο κλειστό του Ρέντη).
«Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε μέσα μας για να ισοφαρίσουμε την σειρά. Χρειαζόμαστε υπομονή και διάρκεια. Οπως φάνηκε στον πρώτο αγώνα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και όλα εξαρτώνται από τη δική μας εμφάνιση και τα δικά μας λάθη. Θέλουμε να δείξουμε κάτι ωραίο και δυνατό και ο κόσμος θα μας δώσει δύναμη να πετύχουμε», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ ο οποίος θα έχει στη διάθεση του τον Νιλς Κλάπβαϊκ.
«Κάναμε το πρώτο βήμα για τον στόχο μας. Η σειρά των τελικών είναι μεγάλη και ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη θα είναι τελείως διαφορετικός. Εμείς θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Θα πάμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον στόχο μας», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης
Αναπληρωματικός: Βασιλειάδης
Παρατηρητής: Aντωνούλης
Κομισάριος: Βαρθαλίτης
Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Λούμσι.
Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/