Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Γαλλία: Η Μιλούζ της Λαμπρούση πήρε το Σούπερ Καπ

Published

on

Με κούπα ξεκίνησε η σεζόν για τη Μιλούζ καθώς κατέκτησε δια περιπάτου το Σούπερ Καπ επικρατώντας με 3-0 της Μπεζιέ στο Σομόν.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η ομάδα της Τζίνας Λαμπρούση χρειάστηκε μία ώρα και έντεκα λεπτά για να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα σε κανένα σετ από την αντίπαλο της.

Η Ελληνίδα κεντρική ήταν βασική σ’ όλο το ματς έχοντας 4 πόντους (4/8 επιθέσεις και παρόλο που δεν πήρε κάποιον άσο έκανε μεγάλη ζημιά με το σερβίς της (συνολικά έκανε 21 τα περισσότερα από κάθε άλλη παίκτρια της Μιλούζ.

*Στη Γαλλία και στην Α1 ανδρών Τουρ και Κάννες άλλαξαν διαγωνίους πριν την έναρξη της σεζόν λόγω τραυματισμού. Η Τουρ όπως πέρσι έτσι και φέτος έχασε το βασικό της διαγώνιο από τη Βραζιλία (πέρσι ο Ρενάν χιαστό, φέτος ο Αμπουμπακάρ αχίλλειο) και ψάχνει παίκτη στην αγορά ενώ τραυματίες είναι και οι Τιλί, Ελ Γκραουϊ (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες).
Στις Κάννες νοκ άουτ τέθηκε ο Ιταλός Γκραμπιέλε Νέλι με δισκοκοίλη και στη θέση του πήγε ο Αμερικανός Τζεφ Μένζελ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/