Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Γύρος Γαλλίας: Τρομερή ανατροπή και νικητής ο Πογκάτσαρ!

Published

on

Πρότελευταιο ετάπ σήμερα για τον ποδηλατικό Γύρος της Γαλλίας με την ατομική χρονομέτρηση στο βουνό και ο εμφύλιος της Σλοβενίας μεταξύ δύο καλών φίλων, έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή.

Ο Πρίμοζ Ρόγκλιτς της Jumbo Visma, ήταν φαβορί πριν την έναρξη του Γύρου για την κατάκτηση της νίκης και για 11 ετάπ (9-19) ήταν ο κάτοχος της κίτρινης φανέλας. Πριν τη σημερινή ατομική χρονομέτρηση, είχε προβάδισμα 57 δευτερολέπτων από τον συμπατριώτη του, Ταντέγ Πογκάτσαρ της Emirates. Ο τελευταίος τερμάτισε σε 55:55, με τον Ρόγκλιτς να ολοκληρώνει 1:56 πιο αργά. Ο Πογκάτσαρ στο τέλος του 20ού ετάπ πήρε την κίτρινη και μαζί την πουά (βασιλιάς των βουνών) και φυσικά διατήρησε την άσπρη του νέου αναβάτη που την είχε από το 13ο ετάπ.
Το αυριανό 21ο ετάπ της επίπεδης διαδρομής των 122 χιλιομέτρων μέχρι τα Ηλύσια Πεδία για τον τερματισμό, είναι τυπικής διαδικασίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/