Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δικαστικές κόντρες με φόντο την Εθνική ομάδα

Published

on

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν κάθε τρεις και λίγο οι δύο αντίπαλες παρατάξεις που διεκδικούν τα ηνία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Η τέως διοίκηση προσέφυγε εκ νέου την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο και ζήτησε τον ορισμό νέου ΔΣ με το επιχείρημα ότι αυτό που πήρε πρόσφατα το χρίσμα «δεν είναι σύννομο επειδή απέμειναν έξι άτομα και δεν καλύπτονται τα απαιτούμενα 2/3».
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα. Αλλά μέχρι τότε προέκυψε νέο σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο παρατάξεις. Ανάμεσά τους μπήκε η Εθνική ομάδα και οι αθλητές που δηλώθηκαν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού στο διάστημα 25-29 Μαρτίου. Η προθεσμία για τη δήλωση των αθλητών και των προπονητών εκπνέει τη Δευτέρα το μεσημέρι και η παράταξη που βρέθηκε εκτός διοίκησης έπειτα από την ποινή της ΕΦΙΠ υποστηρίζει ότι κακώς ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εθνικής ομάδας επειδή «το ΔΣ είχε εγκρίνει άλλους αθλητές». Από την πλευρά του Μαργαρίτη Σιετή και των συνεργατών του, η δήλωση έγινε έπειτα από συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.  «Εμείς υποστηρίζουμε στην αίτησή μας ότι χρειάζεται άμεσα ο διορισμός νέας διοίκησης επειδή υπάρχουν εκκρεμότητες στο άθλημα», λένε οι… προηγούμενοι. «Εμείς δηλώσαμε τους αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δείχνουμε στους δικαστές ότι όλα εξελίσσονται ομαλά», απαντούν από το σημερινό, έστω και λειψό, ΔΣ. 
Το σίριαλ θα ‘χει και άλλα επεισόδια. Αλλά ας ελπίσουμε ότι θα μείνει η Εθνική ομάδα έξω από τις όποιες διαφορές έχουν οι δύο παρατάξεις. Και μία επισήμανση του υπογράφοντος. Αυτή η ρημαδοσελίδα της ΕΛ.Ο.Κ. στο διαδίκτυο, γιατί υπάρχει; Ή μάλλον, γιατί έμεινε στις αρχές Φεβρουαρίου; Ας ευαισθητοποιηθεί κάποιος…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/