Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο βαλκανικό (αποτελέσματα)

Published

on

Με δύο μετάλλια θα επιστρέψει η τετραμελής αποστολή από το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην ενώ το χρυσά μετάλλια όλων των κατηγοριών πήγαν στην Τουρκία.

Έχοντας κάνει εξαιρετικές επιδόσεις οι Ελληνίδες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, με τις δύο αθλήτριες που αγωνίζονταν εντός συναγωνισμού να έχουν κατακτήσει μετάλλια. Η Πένυ Τσινοπούλου και η Χριστίνα Παπαδοπούλου κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών με την Αϊσέ Τεκντάλ να παίρνει το χρυσό με 1:30:12. Αν προσμετρήσουμε τις αθλήτριες που ήταν εκτός συναγωνισμού (OC), καθώς υπήρχε περιορισμός στη συμμετοχή αθλητών/τριών από την ίδια χώρα, τότε η Μεριέμ Μπεκμέζ έχει την καλύτερη επίδοση με το πολύ καλό 1:28:48, ακολούθησε η Τεκντάλ ενώ τρίτη τερμάτισε η δική μας Κυριακή Φιλτισάκου με 1:31:23 και ακριβώς πίσω της η Τσινοπούλου και η Παπαδοπούλου.

Αποτελέσματα 20χλμ γυναικών

Παράλληλα, σε όλες τις υπόλοιπες καατηγορίες, οι Τούρκοι επικράτησαν και στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρισκόταν και από ένας Τούρκος ή μία Τουρκάλα. Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες:

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/