Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Δύσκολο ξεκίνημα για Σάκκαρη και στην Αδελαΐδα

Published

on

Η Μαρία Σάκκαρη, για ένα ακόμη τουρνουά, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο παρθενικό τουρνουά της Αδελαΐδας με τη Νο 9 του κόσμου Κίκι Μπέρτενς.

του Θανάση Σταθόπουλου
[email protected]

Το Νο23 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Σάκκαρη και Μπέρτενς θα συναντηθούν μεταξύ τους για 7η φορά έχοντας από τρεις νίκες μέχρι τώρα. Τελευταία φορά νικήτρια αναδείχθηκε η Σάκκαρη, στο τουρνουά του Τσάρλεστον (Απρίλιος 2019) ισοφαρίζοντας στις νίκες την Ολλανδή, που έχει προηγηθεί τρεις φορές. 

Ακόμα όμως και σε περίπτωση πρόκρισης, το έργο της Σάκκαρη θα συνεχίσει να είναι δύσκολο, καθώς στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την Νο 30 του κόσμου, Αναστασία Σεβάστοβα (Λετονία) είτε τη Νο 20 και πολύ καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς (Κροατία), ενώ στον τρίτο γύρο αναμένεται να πέσει στο Νο7 του κόσμου, Πέτρα Κβίτοβα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα προκριματικά, ενώ από τη Δευτέρα (13/1) θα ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις στο κυρίως ταμπλό. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/