Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Εθνική γυναικών: Συνεχίζει ο Ναράνχο!

Published

on

Ο Ισπανός Γκιγιέρμο Ναράνχο θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής γυναικών, ωστόσο η ανανέωση είναι για… ένα χρόνο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η ΕΟΠΕ έβαλε στην ατζέντα της επικαιρότητας το κεφάλαιο εθνικές ομάδες ξεκινώντας απ’ αυτήν των γυναικών που το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 18 χρόνια και τα πήγε μια χαρά καταλαμβάνοντας την 14η θέση στην τελική κατάταξη…

Παρόλο που υπήρχαν ενστάσεις για τον Ισπανό, η παρουσία του στην Εθνική κρίθηκε πετυχημένη, ωστόσο επιλέχθηκε και πάλι η μονοετής συνεργασία γεγονός που προφανώς έχει να κάνει με τις εκλογές στην ΕΟΠΕ που είναι προγραμματισμένες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι και πάλι το φετινό καλοκαίρι η Εθνική έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα καθώς συμμετέχει στο Silver European League αλλά και στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2021.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/