Connect with us

TOKYO 2020

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Μουσέρσκι!

Published

on

Ο ήρωας του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 στάθηκε και πάλι άτυχος καθώς μετά το Ρίο χάνει και το μεγάλο ραντεβού στο Τόκιο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Μουσέρσκι, ο οποίος στο Λονδίνο μετά το 2-0 της Βραζιλίας έγινε διαγώνιος και βοήθησε τη Ρωσία να επικρατήσει με 3-2, επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στην Εθνική Ρωσίας και ήταν στην αποστολή για το VNL καθώς έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Ιαπωνία.

Ωστόσο αγωνίστηκε μόλίς πέντε αγώνες στη φούσκα του Ρίμινι λόγω ενός προβλήματος στον αγκώνα που αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

«Δεν θα χρειαστεί επέμβαση, αλλά η αποθεραπεία θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες και δεν θα είναι μαζί μας», είπε ο Φινλανδός προπονητής της Ρωσίας Τόμας Σαμελβούο μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στη Μόσχα ο πολύπειρος αθλητής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/