Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Εκτός κυρίως ταμπλό ο Γκιώνης

Published

on

Έφτασε ένα βήμα από την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του απλού ανδρών στο γερμανικό World Tour επιτραπέζιας αντισφαίριση, έκανε μεγάλη προσπάθεια και στο καθοριστικό ματς απέναντι σε υψηλό ασιατικό εμπόδιο και εν τέλει αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων στο Μαγδεμβούργο ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Αφού το μεσημέρι έκαμψε την αντίσταση του Ούγγρου Μπένσε Μαγιόρος με 4-1 σετ, αργά το απόγευμα τα έδωσε όλα στον καθοριστικό 4ο προκριματικό γύρο για να επαναλάβει την περσινή πρόκριση στη Βρέμη. Κάμφθηκε από τον 23χρονο Κορεάτη Λιμ Γιονγκχιούν με 4-1, πάντως δεν υστέρησε και μπορούσε να φτάσει στη νίκη σε ισορροπημένο ματς. Η ελληνική συμμετοχή στο όπεν της Γερμανίας ολοκληρώθηκε, καθώς ο Γιάννης Σγουρόπουλος αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο από τον κινεζικής καταγωγής Σλοβάκο αμυντικό Βανγκ Γιανγκ, ενώ ο 20χρονος πρωταθλητής και η νεάνιδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου είχαν ηττηθεί το βράδυ της Τρίτης στον 1ο προκριματικό γύρο του διπλού μεικτού.  

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/