Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς στον Ολυμπιακό

Published

on

Μετά από δύο χρόνια η Άνα Λαζάρεβιτς θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η Σέρβα ακραία που είχε κατακτήσει δύο νταμπλ με τον Ολυμπιακό τη διετία 2015-2017, μετά την αποχώρηση της βρέθηκε στην Τουρκία και πέρσι στη Ρουμανία, ωστόσο ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς ζήτησε την επιστροφή της και η 28χρονη είπε αμέσως το «ναι».

«Πρώτα από όλα είμαι υπερβολικά χαρούμενη που θα έχω άλλη μια ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ήξερα ότι θα γύριζα πίσω μια μέρα και να που συνέβη και επιστρέφω στον Ολυμπιακό για αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους και τη Θύρα 7! Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ακόμα εξαιρετική σεζόν και θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια, όπως έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός», ήταν η δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων με την ίδια να προετοιμάζεται για το γάμο της (την 1η Αυγούστου) με τον Σέρβο διεθνή πολίστα Στέφαν Ζιβογίνοβιτς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/