Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Επιστροφή στη δράση για τον Σγουρόπουλο

Published

on

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα πραγματοποίησε απόψε ο Γιάννης Σγουρόπουλος την επιστροφή του στη δράση στη Γερμανία.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις νεαρές ηλικίες έκανε την προσπάθειά του με την Γκρενζάου, όμως η Σααρμπρίκεν αποδείχτηκε πάρα πολύ δυνατή για τα μέτρα της ομάδας του. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας 2020 έδωσε το ματς στην έδρα της και επιβλήθηκε με 3-0. Η Γκρενζάου διεκδίκησε γερά μόνο το τρίτο επί μέρους παιχνίδι και φυσιολογικά συνέχισε με μία ακόμη ήττα το πολύ δύσκολο έργο για την παραμονή.
Ο Σγουρόπουλος βρίσκεται στη Γερμανία από την περασμένη Παρασκευή για διαδοχικά ματς της λίγκας. Στο προχτεσινό εκτός έδρας με την Κονιγκσχόφεν για την 7η αγωνιστική δεν χρησιμοποιήθηκε. Την τριάδα συγκρότησαν ο Βέλγος Ρόμπιν Ντεβός, ο Ρουμάνος Κριστιάν Πλετέα και ο πολύπειρος Σέρβος Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς και η Γκρενζάου έχασε με 3-0. 

Σήμερα είχε αγώνα από αυτούς που δεν μπορούσε να βάλει στο πρόγραμμα για συγκομιδή βαθμών. Ήταν πάλι εκτός έδρας κι αυτή τη φορά με την πανίσχυρη Σααρμπρίκεν, που πανηγύρισε το καλοκαίρι τον ιστορικό τίτλο. Ο Ελευσίνιος άσος, που επανεμφανίστηκε στο πρωτάθλημα ύστερα από 15 μέρες, τοποθετήθηκε στη θέση 1 της ομάδας του, αλλά είχε αφάνταστα δύσκολη αποστολή. Τέθηκε αντιμέτωπος με τον Κουν Σανγκ, ο οποίος τον Απρίλιο του 2017 ήταν στο νούμερο 45 της παγκόσμιας κατάταξης και την ίδια χρονιά είχε φτάσει στον τελικό του ουγγρικού World Tour στο απλό. Ο Σγουρόπουλος έχασε με 3-0 και απείλησε μόνο στο 3ο σετ όταν και προηγήθηκε με 8-6. Η εξέλιξη 4-11, 4-11 και 9-11. Ο αριστερόχειρας Κουν έχει να επιδείξει και δύο χρυσά μετάλλια με την Κίνα στο ομαδικό και ένα στο διπλό μικτό από τις πανεπιστημιάδες του 2011 και του 2013. 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/