Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ευρωπαϊκό Ε/Ν: Άτυχος ο Αρβανίτου

Published

on

Στην 48η θέση τερμάτισε στην ατομική χρονομέτρηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου στην κατηγορία εφήβων, ο Νικηφόρος Αρβανίτου.

Στο Τρέντο της Ιταλίας όπου φιλοξενείται η διοργάνωση, ο Αρβανίτου αγωνίστηκε σήμερα στην ατομική χρονομέτρηση. Ο νεαρός ποδηλάτης του ΑΟ Θησέα αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα από το ξεκίνημα της προσπάθειάς του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει την αναμενόμενη εμφάνιση. Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την διαδρομή 22,4 χιλιομέτρων σε χρόνο 30:41’ και μέση ωριαία ταχύτητα 43.8 χιλιόμετρα.

Την φανέλα του πρωταθλητή Ευρώπης κατέκτησε ο Άλεκ Σέγκαερτ από το Βέλγιο με επίδοση 26:27’ και μέση ταχύτητα 50,8 χιλιόμετρα. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο συμπατριώτης του και neo-pro της Bora Hansgrohe, Σίαν Άουντεμπρουκς (26:32’, 50.6 χλμ./ώρα). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος, Έντι Λ’ Ουιτούζ, της αναπτυξιακής ομάδας της Groupama FDJ (27:07’, 49.5 χλμ./ώρα).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/