Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ευρωπαϊκό 470: Ξεχώρισαν Μπριλάκης – Κλωναρίδου

Published

on

Με την 7η θέση στο μεικτό ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, της κατηγορίας 470 που διεξήχθει στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

Πολύ καλή εμφάνιση από του Νίκο Μπριλάκη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που στην παρθενική τους παρουσία σε μεγάλο διεθνή αγώνα κατέκτησαν την 7η θέση με 112 βαθμούς στην μικτή κατηγορία. Έτρεξαν 34 σκάφη κι έγιναν 12 ιστιοδρομίες. Στην κούρσα των μεταλλίων, μάλιστα, τερμάτισαν πρώτοι κι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Οι Μελίνα Παππά – Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος κατέλαβαν την 22η θέση με 179 βαθμούς. Στις γυναίκες οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά τερμάτισαν στην 10η θέση με 110 βαθμούς μεταξύ 18 πληρωμάτων.
Στους άνδρες τα δύο ελληνικά σκάφη δεν κατάφεραν να μπουν στην δεκάδα και να τρέξουν στην κούρσα των μεταλλίων. Οι Βασίλης Παπουτσόγλου τερμάτισαν 11οι με 118β. και οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής 14οι με 126 βαθμούς σε σύνολο 29 σκαφών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/