Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Η Οσάκα ανακοίνωσε ότι σταματά προσωρινά το τένις!

Published

on

Η Ναόμι Οσάκα δεν άντεξε άλλο την πίεση που δέχεται η ίδια ψυχολογικά και μετά την ήττα – αποκλεισμό που υπέστη στον 3ο γύρο του US open, ανακοίνωσε ότι σταματά προσωρινά το τένις.

H Oσάκα που είναι η κάτοχος του τίτλου του US open, αποκλείστηκε από τη 18χρονη Καναδέζα Λέιλα Φερνάντζ χάνοντας 2-1 (5-7, 7-6, 6-4). Η Γιαπωνέζα προηγήθηκε 1-0 (7-5) και στο δεύτερο σετ, σέρβιρε για να κερδίσει τον αγώνα καθώς ήταν μπροστά 6-5. Η Φερνάντεζ όμως είχε διαφορετική άποψη και έκανε την ανατροπή.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, η Οσάκα κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες λέγοντας πως δε γνωρίζει πότε θα είναι ο επόμενος αγώνας της και ανακοίνωσε ότι θέλει να σταματήσει προσωρινά από το τένις. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ σάστισαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθώς η Οσάκα αποχώρησε εν μέσω δακρύων.
Νωρίτερα, στη συνέντευξη μέσα στο κορτ αμέσως μετά τον αγώνα, δεν έδωσε καμία εντύπωση για το τι θα ακολουθούσε καθώς ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τόνισε πως ένιωσε όμορφα με την παρουσία τους, σε αντίθεση με πέρσι που τα γήπεδα ήταν άδεια λόγω κορονοϊού.

https://twitter.com/flywithkamala/status/1433994989797875713?s=20

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/