Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Η CEV τιμά αύριο τον Θανάση Μπελιγράτη

Published

on

Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα βραβεύσει τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ για την προσφορά του στο βόλεϊ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στο ετήσιο γκαλά που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας η CEV έχει καθιερώσει τις βραβεύσεις των κορυφαίων, αλλά και προσωπικοτήτων του αθλήματος με τον Θανάση Μπελιγράτη να είναι ένας από αυτούς καθώς θα τιμηθεί για την προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του Ευρωπαϊκού βόλεϊ με το βραβείο Lifetime achievement award.

«Είναι μία μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου και προς την ΕΟΠΕ και την Ελλάδα. Είναι μία αναγνώριση για όλους τους αγώνες που έκανα για πολλές δεκαετίες στο άθλημα όχι μόνο ως παράγοντας αλλά και ως αθλητής και ως διαιτητής. Ευχαριστώ την CEV για αυτή τη μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σέρβο πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς. Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στην Ελλάδα παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου μου είχε υποσχεθεί πως η CEV θα με τιμήσει προκειμένου να μάθουν οι νέοι παράγοντες πως δώσαμε μεγάλες μάχες και δύσκολους αγώνες για να φτάσουμε ψηλά το ελληνικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ…», είπε ο Θανάσης Μπελιγράτης λίγο πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Πετύχαμε πολλά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Καθιερώσαμε την Βαλκανική Ενωση. Καθιερώσαμε το μπιτς βόλεϊ. Φέραμε επιτυχίες και κορυφαία πλασαρίσματα. Κάναμε υπερβάσεις και είμαι υπερήφανος για ότι πετύχαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, τους συνοδοιπόρους στα Δ.Σ., τους παράγοντες των σωματείων, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές, του δημοσιογράφους και όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Τους ευχαριστώ όλους και κάπου κάπου θα σας διηγούμε γεγονότα όχι ως προσωπικά μου βιώματα αλλά ως εμπειρίες που θα είναι σημείο αναφοράς για την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/