Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Θεσσαλονίκη 2021: Γρήγορος Γκολομέεβ, 7ος τίτλος για Δράκου

Published

on

Οι τίτλοι στα σπριντ κατέληξαν στους ταχύτερους Έλληνες κολυμβητές με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ και τη Νόρα Δράκου να κάνουν το νταμπλ για τον… Άκη Οικονόμου.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ (ΕΟΦΠΦ) κατέκτησε άλλον ένα τίτλο στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 21.86. Πολύ ενθαρρυντική κρίνεται η σταθερότητά του σε επιδόσεις κάτω από τα 22 δευτερόλεπτα. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Οδυσσέας Μελαδίνης (ΠΑΟΚ) με χρόνο 22.39 που αποτελεί νέο φετινό ρεκόρ (22.62 το προηγούμενο). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου υπήρξε αλλαγή σε σχέση με πέρυσι. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος του ΠΑΟΚ σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 22.91 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Με ισοφάριση του ατομικού του ρεκόρ (23.00) έμεινε στην 4η θέση ο Στέργιος Μπίλας (ΕΟΦΠΦ).

Πρωταθλήτρια για 7η φορά η Δράκου

Η κολυμβήτρια του ΠΑΟ κατέκτησε για 7η φορά στην καριέρα της τον τίτλο των 50μ ελεύθερο με χρόνο 25.42, ακριβώς όσο είχε σημειώσει και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο χρόνος της δεν είναι ο καλύτερος φετινός μιας και έχει 25.31 από το μίτινγκ «Ακρόπολις» στα τέλη του Μαΐου. Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της καριέρας της σημείωσε η Μαρίλεια Δρασίδου  (ΑΟΠΦ) που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 25.82. Έχει ατομικό ρεκόρ 25.71 από το σουηδικό όπεν του 2020. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Μάρθα Μάτσα του ΟΣΦΠ με 26.09.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/