Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καζάν 2019: Χάλκινο μετάλλιο ο Ασπουγαλής, δύο πανελλήνια ρεκόρ στη σκυτάλη

Published

on

Ο Αρκάδιος Ασπουγαλής έκανε εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 50μ. πρόσθιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων στο Καζάν.

Ο κολυμβητής του Ηρακλή κολύμπησε στον τελικόσ σε 28.16 (νωρίτερα στον ημιτελικό έκανε 28.08) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Την ίδια επίδοση με τον Ολλανδό Κασπάρ Κορμπό (και οι δύο κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο), ενώ στο πρώτο σκαλί βρέθηκε ο Ρώσος Γερασιμένκο με 27.77 και στο δεύτερο ο Βρετανός Γούνμπερν με 27.89.

Μετά το ρεκόρ των προκριματικών στα 4Χ200μ. ελεύθερο, ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, ο Κωνσταντίνος-Μανώλης Στάμου, ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου και ο Δημήτρης Μάρκος έκαναν νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων με 7:24.01 και τερμάτισαν στην 4η θέση του τελικού.

 Στα 100μ. πεταλούδα, η Γεωργία Δαμασιώτη ολοκλήρωσε την προσπάθειας της στην 6η θέση με 1:00.61 και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/