Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Καμμένου: «Είχαμε στα χέρια μας παιδιά με μεγάλη θέληση»

Published

on

Με το αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές επιστρέφει από την Κροατία η Εθνική ομάδα Κ17 των κοριτσιών, με μία δόση πίκρας για την απώλεια του χρυσού στον τελικό με τη Ρωσία.

Δίχως αμφιβολία η επιτυχία για την Εθνική είναι μεγάλη καθώς επέστρεψε στα μετάλλια μετά από δύο διοργανώσεις εκτός βάθρου. Μιλώντας για την επιτυχία, η προπονήτρια της Εθνικής, Αλεξία Καμμένου τόνισε: «Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά από μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο με μεγάλη αγωνιστική απραξία, είχαμε στα χέρια μας παιδιά με μεγάλη θέληση και σωστή αθλητική νοοτροπία. Δούλεψαν με συνέπεια και πίστη και ξέραμε ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι καλό. Στους αγώνες που ακολούθησαν είδαμε αγωνιστικές αρετές που πρέπει να προσεχθούν και να αναπτυχθούν. Ο ψυχισμός τους σε δύσκολες στιγμές των αγώνων μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα θέλαμε να βρεθεί χρόνος στο άμεσο μέλλον, να ενημερώσουμε τους σωματιακούς προπονητές τους και μαζί να συζητήσουμε για κάθε μια ξεχωριστά, πάντα με γνώμονα την αθλητική τους εξέλιξη. Έχοντας υπάρξει στη θέση τους, γνωρίζω και σέβομαι απεριόριστα την προσφορά τους. Η Εθνική ομάδα είναι πιο δυνατή όταν τα παιδιά συμμετέχουν σε ποιοτικά εθνικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Η πίκρα της απώλειας του τρόπαιου, είναι μια υγιής αντίδραση που θα οδηγήσει την φουρνιά αυτή πιο ψηλά».

Η Εθνική νεανίδων επιστρέφει στην Αθήνα στις 31/8 (01.10) με πτήση της Austrian Airlines μέσω Βιέννης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/