Connect with us

ΕΟΕ

Καταγραφή προβλημάτων από τον Ζαννιά

Published

on

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 έχει αρχίσει και ο Σπύρος Ζαννιάς προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

τουΣταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Είναι δυσκολίες στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη ή στην προετοιμασία τους για το Τόκιο όσοι έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο. Ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Προετοιμασίας προσκάλεσε την Τρίτη τους Ομοσπονδιακούς προπονητές να του πουν για τα όσα τους κάνουν δύσκολη τη ζωή. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν 10 Ομοσπονδίες. 

«Όποιος μας άκουσε προφανώς θα περιήλθε σε απόγνωση», υποστήριξε ένας από τους παρόντες. Τα σοβαρότερα προβλήματα αφορούσαν στο ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ και τα Άνω Λιόσια. Ουσιαστικά, δηλαδή, μιλάμε για το βόλεϊ, την κολύμβηση και τον στίβο. 

Προς το παρόν ο Ζαννιάς επιδιώκει να καταγράψει όλες τις ελλείψεις. Γι’ αυτό θα καλέσει και τους Ομοσπονδιακούς που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην πρώτη πρόσκληση. Έτσι, θα φτιάξει έναν ολοκληρωμένο φάκελο, ο οποίος προφανώς και θα φτάσει στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/