Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Κοινή προετοιμασία με τη Σερβία για την Εθνική νέων

Published

on

Αναχωρεί αύριο το πρωί για το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των νέων προκειμένου να πραγματοποιήσει κοινό καμπ με τους Σέρβους.

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη Δευτέρα (23/8), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πράγας (28/8-5/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης έχει επιλέξει 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή. Είναι οι: Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Δημόκριτος Ζουρίδης.

Την ομάδα θα συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/