Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Κυπριανού: «Θα το έκανα ξανά, χωρίς δεύτερη σκέψη»

Published

on

Μετά από μια περιπέτεια 11 ημερών, ταξίδι με μοτοσικλέτα στο γνωστό Route 66 (από Τζόρτζια για Σικάγο) ο Πέτρος Κυπριανού επέστρεψε γεμάτος εμπειρία και ικανοποίηση για το έργο που προσέφερε.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο επικεφαλής προπονητής του πανεπιστημίου τη Τζώρτζια, Πέτρος Κυπριανού, πριν λίγο καιρό πήρε την απόφαση να βοηθήσει ενεργά την οργάνωση CURE που ασχολείται με την έρευνα για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει και με το παραπάνω. Ο γνωστός προπονητής πήρε την μοτοσικλέτα του και διένυσε τον διαπολιτειακό δρόμο 66, γνωστό ως Route 66, και περνώντας από το Γκραντ Κάνιον και από όλα τα σημεία που αποικούσαν οι φυλές Απάτσι, βλέποντας όλα τα περίεργα της φύσης και, σίγουρα, ζώντας την περιπέτεια πάνω σε μια μοτοσικλέτα επέστρεψε πίσω γεμάτος εμπειρίες και γεμάτος από ικανοποίηση. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000€ ενώ οι δωρεές συνεχίζονται ακόμη, με στόχο τις 100.000€. Ο ίδιος δήλωσε πως θα το ξανά έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Ήταν φανταστική εμπειρία, μεγάλη περιπέτεια. Ολοκλήρωσα την διαδρομή σε 11 ημέρες ενώ περίμενα κι εγώ να μου πάρει παραπάνω. Όλα αυτά που συνάντησα στην διαδρομή είναι πράγματα που δεν ξεχνάς ποτέ και σίγουρα θα το έκανα από την αρχή ξανά. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 60.000€ και συνεχίζουμε»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/