Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Μάρσαλ ο πρώτος ξένος του ΠΑΟΚ

Published

on

Μετά από 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα έχει ξανά έναν Καναδό ακραίο στο ρόστερ του αφού συμφώνησε με τον Στιβ Μάρσαλ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο 30χρονος ακραίος πέρσι αγωνίστηκε στην Τουρκική Ινεγκόλ, συμπαίκτης με τον Νιλς Κλάπβαικ (πριν έρθει στον ΠΑΟΚ), αλλά και τον Βόιο Τσάτσιτς Μαυροβούνιο ακραίο που ήθελε να πάρει πακέτο ο Δικέφαλος, αλλά τελικά κατέληξε στην Πολωνία.

Ο ύψους 1.93 Μάρσαλ είναι διεθνής στην Εθνική ομάδα του Καναδά όπου στο φετινό VNL αγωνίζεται ως λίμπερο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Πολωνία και την Γερμανία.

Ο Μάρσαλ δεν απασχόλησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, καθώς το όνομα του υπήρχε και στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Καλμαζίδη, όταν προέκυψε η αποχώρηση Λόουσον, αλλά τελικά είχε έρθει ο Χιμένεθ.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι για πρώτη φορά μετά το 2009 ο ΠΑΟΚ θα έχει Καναδό στο ρόστερ του, με τον προηγούμενο να είναι ο ακραίος Κρις Γούλφεντεν, ενώ την περίοδο 2007-2008 ο ΠΑΟΚ είχε τρεις Καναδούς (Γκαμόν-Κάσιας, Μέινβιλ, Γουίλερ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/