Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Με οδηγό τον Γκιώνη νικηφόρα αρχή για την Μπογκόρια

Published

on

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γκιώνη έκανε θετική πρεμιέρα απόψε στο 4o γκρουπ του τσάμπιονς λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης η Μπογκόρια Γκρότζισκ.

Ξεπέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της Ελ Νίνο Πράχα από την Τσεχία με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή ν’ αγωνίζεται στη θέση 1 και να πετυχαίνει δύο θετικά αποτελέσματα. Το ματς ήταν για την 1η αγωνιστική του γκρουπ, που διεξάγεται σε συνθήκες «φούσκας» στη Βαρσοβία και ακολούθησε την αναμέτρηση της Νόι Ουλμ του Γιάννη Σγουρόπουλου με τη ρωσική Όρενμπουργκ, που έληξε με 3-2 για τη δεύτερη. Μετά την πρώτη μέρα οδηγούν τη βαθμολογία η Όρενμπουργκ και η Μπογκόρια, δηλαδή τα φαβορί του γκρουπ, αλλά υπάρχει δρόμος το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για τις πρώτες δύο θέσεις, που δίνουν πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Γκιώνης και ο Σγουρόπουλος (ο οποίος το μεσημέρι νίκησε 3-2 με μεγάλη εμφάνιση τον Λιν Γιουν Τζου από την Ταϊπέι, νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης) θα τεθούν αντίπαλοι μεθαύριο. Ο αγώνας της Μπογκόρια με τη Νόι Ουλμ θ’ αρχίσει στη 1μ.μ. ώρα Ελλάδας. Το απόγευμα της Κυριακής θα γραφτεί το φινάλε του ομίλου με την αναμέτρηση Όρενμπουργκ-Νίνο Πράχα, ενώ αύριο η Μπογκόρια αντιμετωπίζει στις 14:00 Ελλάδας την Όρενμπουργκ και η Νόι Ουλμ στις 19:00 τη Νίνο Πράχα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/