Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Με τους Ίνγκεμπριγκτσεν το ευρωπαϊκό ανωμάλου

Published

on

Με τον Γιάκομπ και τον Φίλιπ Ίνγκεμπιγκτσεν θα αγωνιστεί στη σύνθεση της η Νορβηγία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στη Νορβηγία.

Ο Φίλιπ Ίνγκεμπριγκτσεν ήταν το νικητής στους άνδρες το 2018 στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όμως την επόμενη χρονιά (2019 Λισαβόνα) ήταν μόλις 12ος, αλλά και πάλι ο καλύτερος Νορβηγός.
Ο Γιάκομπ Ίνγκεμπριγκτσεν δεν έχει χάσει ποτέ σε ατομικό αγώνισμα στον ανώμαλο δρόμο σε διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από το 2016 έχει κερδίσει σε όλες τις κατηγορίες και φέτος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στους άνδρες, με τους Νορβηγούς να ελπίζουν όχι μόνο σε νίκη στο ατομικό, αλλά και στο ομαδικό. Την ομάδα των Νορβηγών στους άνδρες συμπληρώνουν οι Νάρβε Γκίλιεε Νορντάς, Ζερέι Κιμπρόμ Μεζγκνί, Μπγιόρναρ Σάντες Λίλεφος και Τομ Έρλινγκ Κάρμπο.
Στις γυναίκες οι Νορβηγοί κατεβάζουν τις Κάρολιν Γκρόβνταλ, Ματίλντε Τάισεν και Ίνε Μπάκεν.
Συνολικά η αποστολή της Νορβηγίας αποτελείται από 22 αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/