Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Με το καλημέρα Νο1 στον κόσμο ο Φραντζεσκάκης!

Published

on

Δε χρειάστηκε πολύ ο Χρήστος Φραντζεσκάκης για να επιβεβαιώσει ότι είναι διεκδικητής μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των εφήβων που διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι στο Μπόρας.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη, στον πρώτο του αγώνα για το 2019 (φεστιβάλ ρίψεων Τρίπολης) και μόλις τη δεύτερη του βολή, έριξε 79.85μ. Επίδοση που είναι δέκα μέτρα πάνω από το όριο συμμετοχής στο ευρωπαϊκό Κ20, αλλά και η κορυφαία επίδοση για το 2019 στον κόσμο στην κατηγορία των εφήβων.

Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας για τον Φραντζεσκάκη με την 6κιλη σφύρα καθώς στις 4 Μαΐου αγωνίστηκε και με την ανδρική στο Ηράκλειο όπου έκανε ατομικό ρεκόρ ρίχνοντας 68.78μ.

Με το 79.85μ. ο Χανιώτης σφυροβόλος ξεπέρασε τον Τζιόρτζιο Ολιβιέρι που έχει ρίξει φέτος 76.90μ. και ήταν μέχρι πριν από λίγο ο Νο1 στον κόσμο.

Ο αγώνας στην Τρίπολη είναι σε εξέλιξη…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/