Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Μια μαντινάδα για την Εθνική γυναικών

Published

on

Από τη Δευτέρα και μέχρι την μεθεπόμενη Κυριακή η εθνική γυναικών θα βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για επερχόμενο Ευρωβόλεϊ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο και οι συνεργάτες του επέλεξαν σ’ αυτές τις δύο εβδομάδες να δουλέψουν με αρκετές αθλήτριες που είναι στην πόρτα της Εθνική (από την επτάδα είναι μόνο Αρτακιανού, Βλαχάκη συν τις Χαντάβα, Πολυνοπούλου, Καλαντάτζε) με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο ανακαινισμένο κλειστό του Λίντο

Κι αυτό που απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή η αποστολή της εθνικής είναι η περίφημη κρητική φιλοξενία καθώς όλοι οι τοπικοί φορείς και η οικογένεια του βόλεϊ είναι στο πλευρό της ομάδας.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας η ομάδα από τα βάρη την περίμενε μία ξεχωριστή έκπληξη. Η φαρμακοποιός Κατερίνα Ζουράρη-Βενιου, η οποία παρέχει δωρεάν τα slef tests στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ηράκλειο, αλλά και παλιά αθλήτρια του βόλεϊ (αγωνίζονταν στην ΓΕΗ με προπονητή τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Βαγγέλη Περόπουλο), αφιέρωσε στα κορίτσια της Εθνικής και στον παλιό προπονητή της ακόλουθη μαντινάδα:

«Κι αφού στην Κρήτη ήρθατε για προετοιμασία,
όλη η αγάπη του νησιού, μαζί σας για υγεία

Η θετική ενέργεια που πάντα περισσεύει
νίκες, χαρές, χαμόγελα
στη χώρα μας να φέρει

Για να γενεί το βόλεϊ άθλημα του καιρού μας
κόσμο να φέρει και παιδιά ξανά στα γήπεδα μας
η ομορφιά του βάρσαμο να γίνει στην καρδιά μας

Καλή επιτυχία»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/