Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών θέλει η Εθνική

Published

on

Στην πόλη Χάσελτ του Βελγίου, πρωτεύουσα της επαρχίας Λιμβουργίας, 70χλμ βορειανατολικά των Βρυξελλών, βρίσκεται η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής για τονΓιώργο Ζαραβίνα ενώ για πρώτη φορά βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ανδρών Στέλιος Ασβεστάς και Γιώργος Παπαβασίλης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ από τον 1ο όμιλο, την οποία θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες.
Η Εθνική θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την διοργάνωση, αλλά και για να έχει καλή ψυχολογία ενόψει του επίσης δύσκολου αγώνα (7/11) με την Τουρκία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι Τούρκοι στις 18:00 θα παίξουν με το Κόσσοβο στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδος έχει να κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδι (με εξαίρεση τις νίκες επί Κύπρου και Νήσων Φερόε) από τις 7 Ιανουαρίου του 2016, όταν επικράτησε της Ουκρανίας με 27-25 για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2017. 

Οι Βέλγοι λόγω της πανδημίας του covid-19 απείχαν από τις τελευταίες διοργανώσεις. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους ήταν εκτός έδρας στις 27 Οκτωβρίου 2019 κόντρα με την Τουρκία (ήττα 33-24) για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/