Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ντάιαμοντ λιγκ Σαγκάη: Σάμπα – Μπέντζαμιν 1-0

Published

on

Με νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο και ρεκόρ μίτινγκ ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην Σαγκάη ο Αμπντεμπραχμάν Σάμπα, με τον νεαρό Ράι Μπέντζαμιν να τον ακολουθεί.

Στην κούρσα των 400μ. με εμπόδια, γρήγορα οι δύο κορυφαίοι εμποδιστές ξεχώρισαν με τον Μπέντζαμιν να προηγείται στα πρώτα μέτρα και τον Σάμπα να τον πλησιάζει, με την υπόλοιπη κούρσα να την κάνεις σχεδούν μαζί. Μετά το τελευταίο εμπόδια ο Μπέντζαμιν παραπάτησε και έχασε την ορμή του για να αφήσει τον Σάμπα να τερματίσει πρώτος σε χρόνο 47.27 και να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ μίτινγκ που ήταν 48.63 από το 2017 αλλά και να καταγράψει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο αυτή την στιγμή, που ήταν 47.51 και άνηκε στον ίδιο. Ο 21χρονος Αμερικανός ακολούθησε με 47.80 για να βελτιώσει την φετινή του επίδοση και να αφήσει τρίτο με διαφορά τον Ιρλανδό Τόμας Μπαρ με 49.41.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/