Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ντραγκομίροβα: «Χαρούμενη που το όνομά μου μπήκε στο πανελλήνιο ρεκόρ»

Published

on

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα συνόδευσε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ την πρώτη της εμφάνιση με το εθνόσημο και το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η 16χρονη αθλήτρια ταξίδεψε στο Μπακού με την προοπτική να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ αφού άτυπα το είχε κάνει αλλά το ζήτημά με τα χαρτιά της και την ελληνική ταυτότητα δεν είχε τακτοποιηθεί οπότε και δεν μπορούσε να θεωρηθεί επίσημο. Τώρα, που αυτό λύθηκε, πήγε στο Ολυμπιακό φεστιβάλ και βελτίωσε και το ατομικό της με 5817 βαθμούς (είχε 5718) αλλά και το πανελλήνιο ρεκόρ (ήταν 5336) στην πρώτη της εμφάνιση με το 0 εθνόσημο και την ελληνική αποστολή. Η ίδια, ιδιαίτερα χαρούμενη για το κατόρθωμά της, μας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους έβαλα το όνομά μου στο πανελλήνιο ρεκόρ. Ήθελα πολύ να το πετύχω και ήρθα εδώ με αυτό τον στόχο, να καταρρίψω επίσημα το πανελλήνιο ρεκόρ αλλά να κάνω και ατομικό ρεκόρ. Ήρθαν και τα δύο και είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου γι’ αυτό. Αν άλλαζα κάτι, αυτό θα ήταν το άλμα εις μήκος που ξέρω πως μπορούσα να κάνω και παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Η πρώτη μου εμφάνιση με το εθνόσημο ήταν σχεδόν όπως την περίμενα, όπως και το πρώτο μου μετάλλιο».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/