Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκινάει ο Μπανιώτης

Published

on

Με το νέο μήνα θα κάνει και το ξεκίνημά του ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης. ξεκινώντας τους αγώνες του στην σεζόν με μίτινγκ στο εξωτερικό.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Μετά από αρκετή προετοιμασία και μεγάλο διάστημα προπονήσεων, χωρίς την καταπόνηση των αγώνων, ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης μαζί με τον προπονητή του προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα αγωνιστικό πρόγραμμα κατάλληλο για τον αθλητή, ξεκινώντας με αγώνες σε Γαλλία και Γερμανία τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Πιθανότατα, το ντεμπούτο θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στο Meeting de Marseille στη Μασσαλία από το οποίο, βέβαια, ο αθλητής περιμένει ακόμη το τελικό οκ. Στην συνέχεια, θα ταξιδέψει για Γερμανία στις 7 Ιουλίου για να αγωνιστεί στο Int. Hochsprung-Meeting στην πόλη Βίερσεν της Γερμανίας, ένα μίτινγκ μόνο για άλτες του ύψους και με αγώνες που περιλαμβάνουν το αγώνισμα για βασικότερες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο στόχος του Μπανιώτη, φυσικά, είναι να ξεμπερδέψει με το όριο για την Ντόχα και να εξασφαλίσει μια ακόμη συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Βέβαια, το όριο είναι στα 2.30μ., επίδοση που όπως είναι λογικό είναι δύσκολο να επιτευχθεί από τους πρώτους κιόλας αγώνες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/