Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ξεκούραστη νίκη για το ΝΟΒ

Published

on

Δε χρειάστηκε να πιεστεί ο ΝΟ Βουλιαγμένης για να σημειώσει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Χανίων, η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν επικράτησε με 20-9 στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Οι παίκτες του ΝΟΒ ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα του ματς και με πλουραλισμό στην επίθεση και ξεσπάσματα στο δεύτερο το το τέταρτο οκτάλεπτο, έχτισαν τη μεγάλη διαφορά μέχρι το φινάλε του αγώνα. Για τους Χανιώτες ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.
Οκτάλεπτα: 3-3, 7-0, 3-2, 7-4.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 4, Σπηλιόπουλος, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 1, Γιαννάτος, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Κουμής, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων 1, Χαριτάκης 2, Τοτ 2, Αποστολάκης 1, Ντε Φρέιτας 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/