Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Άρης απέκτησε την Κόρτνεϊ Σουάν

Published

on

Η 25χρονη Αμερικανίδα ακραία είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και μ’ αυτήν κλείνει η τριπλέρα στις θέσεις των ξένων.

Η Σουάν έχει ύψος 1.85 και εμπειρία από την Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στο Ιταλικό (Filotrano, Marcala) όσο και στο Γαλλικό πρωτάθλημα (Terville) ενώ στη Filotrano είχε συμπαίκτρια την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Είναι διεθνής με την Εθνική νεανίδων της Αμερικής και το 2014 αναδείχθηκε καλύτερη ακραία και καλύτερη υποδοχέας στη διοργάνωση NORCECA που η χώρα της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Washington και αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία της Ένωσης προπονητών της Αμερικής μέλος της καλύτερης ομάδας όλων των πανεπιστημίων της Αμερικής(All – America team).

«Γεια σας, το όνομα μου είναι Courtney Schwan. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Άρη αυτή τη σεζόν. Έκανα διακοπές στην Ελλάδα πριν δυο χρόνια και το φαγητό και οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω», ήταν το πρώτο της μήνυμα μέσω των social media.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/