Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ στον ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων

Published

on

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσανιουκ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στην πρώτη της συμμετοχή στη Volleyleague, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα.

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1987 στο Χάρκοβο της Ουκρανίας και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Στην πλούσια καριέρα του έχει φορέσει διαδοχικά τη φανέλα της Λοκομοτίβ Χαρκίβ (Ουκρανία), του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Επίκουρου Πολίχνης, του Αριστοτέλη Σκύδρας, του Φοίνικα Σύρου, της Αλμάτι (Καζακστάν), της Γκουμπέρνσκι (Ρωσία), του Άρη Θεσσαλονίκης, της ΜΕΝΤ, της Αλ Σαντ (Κατάρ), του Ηρακλή Χαλκίδας, της Τοκάτ Μπελεντίγε Πλέβνεσπορ (Τουρκία), της Νίκης Αιγινίου, της Λούτσνιτσκα Μπίντγκοτς (Πολωνία) και του ΠΑΟΚ. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης 19 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα ανδρών, καθώς και τα εξής τρόπαια σε επίπεδο συλλόγων: Δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ηρακλή (2007, 2008), δύο Σούπερ Καπ Ελλάδας επίσης με τους «κυανόλευκους» (2007, 2008), ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (2019), καθώς και ένα Πρωτάθλημα Καζακστάν με τη Αλμάτι (2013).

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο 31χρονος ακραίος θα ξανασμίξει με τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε επίσης αγωνιστεί στους «νεοφώτιστους» τότε ΜΕΝΤ (2014-15) και Ηρακλή Χαλκίδας (2015-16). Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ελπίδας, ο Ζένια Γκόρτσανιουκ τόνισε: «Είναι χαρά μου που μπαίνω στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, με αθλητές που έχουν πολλή όρεξη και θα δουλέψουμε μαζί, ώστε αυτά τα νέα παιδιά να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν στη μεγάλη κατηγορία. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα και τους νέους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στη Volleyleague».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/