Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον Κουτίνιο και φέρνει Παρίσι

Published

on

Η ήττα με 3-0 στο Πόρτο από την ομώνυμη τοπική ομάδα για το CEV Cup ήταν το κύκνειο άσμα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο στον πάγκο των ερυθρόλευκων, τον οποίο θα διαδεχθεί ο σπουδαίος Ιταλός τεχνικός Κάρλο Παρίσι.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Κουβανός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν (με εξαίρεση τα ματς με τη Μινχάσκα) και οι ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ομάδα της Πορτογαλίας και πριν ξεκινήσουν τα ντέρμπι της Α1 γυναικών (παίζει με Άρη, ΠΑΟ, ΑΕΚ σε μία εβδομάδα) αποτελεί παρελθόν με μία λιτή ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κουβανό προπονητή Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ο Ιταλός Κάρλο Παρίσι και με την κίνηση αυτή ουσιαστικά στέλνει ένα μήνυμα προς τους άλλους διεκδικητές.

Ο 61χρονος Παρίσι έχει σπουδαία θητεία στο καμπιονάτο (Μπούστο Ασρίζιο, Σκαντίτσι) ενώ έχει δουλέψει στη γαλλική Λε Κανέ και την εθνική Τσεχίας, έχοντας κατακτήσει το τρεμπλ στην Ιταλία (2012, Μπούστο) και CEV Cup (2009-10, 2011-12).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/