Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Στάμου ξεχώρισε την πρώτη μέρα του πανελλήνιου παίδων – κορασίδων (αποτελέσματα)

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Στάμου ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης μέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης παίδων – κορασίδων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Στάμου, μετά το ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα στην πρωϊνή προκριματική κούρσα, έκανε νέα Πανελλήνια επίδοση Παίδων στον τελικό, με χρόνο 54.67, κατακτώντας παράλληλα το χρυσό μετάλλιο. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ιωάννης Κοντοβάς (2ος) με 56.91 και ο Χρήστος Μουσίκας (3ος) με 56.97.

Στη μεικτή 4Χ100μ. ελεύθερο σημειώθηκαν δύο πανελλήνια ρεκόρ παίδων-κορασίδων α’. Το πρώτο πέτυχε ο σύλλογος του Κολεγίου Ντερή από τον Κωνσταντίνο Στάμου, τον Αριστοτέλη-Σπυρίδωνα Βαρότση, τη Χρυσούλας Μητράκου και την Ιωάννα Γεωργοπούλου με 3:47.27, στην πρώτη σειρά, όμως ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, με τον Νίκο Τουλούμη, τον Λουκά Μαρίνο, την Ανθή Λύρα και την Νεφέλη-Μαρία Κουμπένα, το κατέρριψε στη δεύτερη σειρά με 3:46.70 και κατέλαβε, παράλληλα, την 1η θέση, αφήνοντας στη 2η το Κολλέγιο Ντερή. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΠΑΟΚ με 3:48.13.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/