Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ο Χριστοφιδέλης προπονητής στην Ανόρθωση

Published

on

Ένα μήνα μετά το οριστικό αντίο στην ενεργό δράση, ο Κώστας Χριστοφιδέλης άνοιξε ήδη το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο πολύπειρος ακραίος με την τεράστια καριέρα κυρίως στον Ολυμπιακό, αλλά και σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Κηφισιά, αποδέχθηκε την πρόταση της Ανόρθωσης και είναι ο νέος προπονητής της Κυπριακής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ. Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ΄ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησιάς .

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας , 9 Κύπελλα , 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γραφείο Τύπου Πετόσφαιρας».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/