Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Παγκόσμιο νέων: Ελλάδα – Ρωσία για μια θέση στα προημιτελικά

Published

on

Την ομάδα της Ρωσίας θα αντιμετωπίσει αύριο (16:00) στη φάση των «16» η Εθνική ομάδα πόλο των νέων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην Πράγα της Τσεχίας.

Η Ελλάδα κατακτά τον τίτλο από το 2017 και στο ενδιάμεσο στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν η Εθνική νικήσει τη Ρωσιά θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ουγγαρία «Παιχνίδι χωρίς αύριο» χαρακτήρισε την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης και συμπλήρωσε: «Η αυριανή αναμέτρηση με την Ρωσία, είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Το δύσκολο κομμάτι είναι  η ψυχολογία των παιδιών, αφού είμαστε καλύτερη ομάδα από του Ρώσους. Θα πρέπει όμως, να έχουμε καθαρό μυαλό μας και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι. Η Ρωσία μέχρι στιγμής έχει δείξει δύο πρόσωπα, ένα καλό και ένα κακό, είναι όμως μία ομάδα αρκετά υπολογίσιμη. Προς το παρόν το βλέμμα μας είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στην συνέχεια».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/