Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Παγκόσμιο σκυταλοδρομιών: Εκτός η Τζαμάικα, χωρίς 4Χ100μ ανδρών στους Ολυμπιακούς!

Published

on

Η ομοσπονδία στίβου της Τζαμάιακα, αποφάσισε τελικά να μη στείλει την 39μελη αποστολή που έβγαλε, στη Σιλέσια της Πολωνίας για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η Τζαμάικα αποφάισε να αποσυρθεί καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολη η διαδικασία της μετάβασης από τη Τζαμάικα στην Πολωνία. Η ταλαιπωρία για την αποστολή θα ήταν μεγάλη όπως και η γραφειοκρατία και για το λόγο αυτό, οι Τζαμαϊκανοί απέσυραν τη συμμετοχή τους.
Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των σταρ της Τζαμάικα αρνήθηκε την πρόσκληση για να συμμετάσχει στην αποστολή (μόνο η Ελέιν Τόμπσον Χέρα την αποδέχθηκε) καθώς δε θέλησαν να μπουν στη διαδικασία μιας τόσο μεγάλης ταλαιπωρίας. Αυτό σημαίνει ότι η Τζαμάικα για πρώτη φορά από το 1976 δε θα έχει ομάδα στην 4Χ100μ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Στο παγκόσμιο της Ντόχα η 4Χ100μ των ανδρών είχε μείνει εκτός τελικού και έτσι δεν πήρε ένα από τα οκτώ Ολυμπιακά εισιτήρια. Μη συμμετέχοντας στο παγκόσμιο σκυταλοδρομιών, χάνει και τη δεύτερη ευκαιρία και μένει εκτός καθώς δεν υπάρχει τρίτη.
Η Τζαμάικα που από το 2008 δεν είχε χάσει σε τελικό Ολυμπιακών (αν και του 2008 της αφαιρέθηκε το χρυσό μετάλλιο).
Θα επαναλάβουμε ότι αυτή είναι μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ελληνική 4Χ400μ των γυναικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/