Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Μπαμ με…. Μπραμ!

Published

on

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις μετά από 1.5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι πράσινοι κινήθηκαν πολύ γρήγορα έχοντας αποφασίσει να χτίσουν την ομάδα τους σ’ ένα διαφορετικό στιλ με τον Βέλγο να είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο ύψους 2.08 διαγώνιος ήταν ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με 305 πόντους και τρίτος σε κερδισμένους πόντους ανά σετ (5.26, ενώ ο Έγκλεσκαλνς είχε 5.55 κι ο Ζουπάνι 5.47) σε μια πολύ περίεργη χρονιά καθώς μέσα σε ελάχιστους μήνες έπρεπε να συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ με πέντε διαφορετικούς πασαδόρους (Τέλες, Ντεσποτόφσκι, Κομητούδης, Πριγιέν, Τερζής).

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δυναμώνει αφάνταστα στη συγκεκριμένη θέση και προφανώς η απόκτηση του Βαν Ντεν Ντρις δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάχη του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνει έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του με τον ΠΑΟΚ πέρα από προπονητή να πρέπει να βρει και τον αντικαταστάτη του Βέλγου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/