Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο κλειστού 2020: Διαμαρτυρία του Άρη Θεσσαλονίκης κατά κριτών

Published

on

Η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, διαμαρτύρεται έντονα για τον αποκλεισμό από τον τελικό του τριπλούν των γυναικών, της αθλήτριας του συλλόγου Σπυριδούλας Ναζίρη, τονίζοντας ότι ένα λάθος των κριτών της στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου την οποία υπογράφει ο Ηλίας Κωνσταντινίδης σχετικά με το γεγονός αναφέρεται:

«ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΏΘΗΚΕ !!!!!!!!!!!!

Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται  Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Φεβρουαρίου  στο  ΣΕΦ έγινε ένα μεγάλο  ΛΆΘΟΣ   τό οποίο δεν διορθώθηκε καταλήγοντας σε μια μεγάλη  ΑΔΙΚΊΑ  !!!!!!!!

Συγκεκριμένα το πρωί τής  Παρασκευής στα προκριματικά του άλματος τριπλούν των γυναικών η αθλήτρια  τού  ΆΡΗ Θεσσαλονίκης  Σπυριδούλα Ναζιρη στο δεύτερο άλμα επιτυγχάνει άλμα στα  11.94μ το οποίο τής έδινε και την πρόκριση στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος. 

Η επίδοση αυτή αναρτήθηκε και στον  φωτεινό  πίνακα του αγωνίσματος !!!!!!!!

Όμως με την ανακοίνωση των ονομάτων  για τον απογευματινό τελικό  η αθλήτρια τού ΑΡΗ Θεσσαλονίκης αντιλαμβάνεται ότι δεν συγκαταλέγεται  σε αυτόν και ότι η  δωδέκατη αθλήτρια προκρίθηκε με επίδοση. 11.79μ.

ΣΗΜ.: Το λάθος οφείλεται στην γραμματεία του αγωνίσματος που ο κριτής αντί για  11.94μ έγραψε στο πινάκιο  10.94μ.

Αμέσως η αθλήτρια με την συμπαράσταση της πρώην προπονήτριας της ΠΗΓΗΣ  ΔΕΒΕΤΖΗ η οποία αποθήκευσε στο κινητό την επίδοση  11.94μ  απευθύνθηκαν στους αρμόδιους ζητώντας διόρθωση του λάθους και την συμμετοχή της αθλήτριας στον τελικό του αγωνίσματος  σαν  13η αθλήτρια .

Όμως αν και οι κριτές παραδέχθηκαν το λάθος  δεν αποδέχθηκαν το αίτημα της αθλήτριας και της κ. ΔΕΒΕΤΖΗ  λέγοντας  ότι δεν μπορούν να  κάνουν κάτι και εάν θέλουν να υποβάλουν ένσταση καταβάλλοντας το ποσό των  75 ευρώ τα οποία θα πάρουν πίσω εάν δικαιωθούν .

Έτσι η αθλήτρια του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης δεν πήρε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος  εξαιτίας του λάθους του αρμόδιου κριτή ο οποίος δεν σκέφθηκε ότι η αθλήτρια αυτή για να πάρει μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα  διήνυσε  520χιλιομετρα από Θεσσαλονίκη με την χαρά ότι θα αγωνισθεί σε  ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  !!!!!!!!!!

Με την αναφορά αυτή θα θέλαμε σαν ΆΡΗΣ Θεσσαλονίκης ο σύνδεσμος κριτών  που με τα μέλη του κάλυψε τους αγώνες  να συστήσει σε αυτά στο μέλλον να είναι περισσότερο προσεκτικοί και με τίς αποφάσεις τους να μην  αδικούν αθλητές και αθλήτριες .

Προσωπικά πριν αναλάβω ως υπεύθυνος το τμήμα στίβου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης από το  2006 έως και σήμερα   είχα την  μεγάλη χαρά να είμαι  μέλος του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης  από το  1983 έως το 2004 χωρίς καμμία απουσία  και με το μεγαλύτερο  χρόνο παρουσίας  στα άλματα  γνωρίζοντας πολύ καλά την μεγάλη προσοχή που πρέπει να δείχνει ο κάθε κριτής στο έργο του ώστε να μην αδικεί τον αθλητή με τις αποφάσεις του .

Το τμήμα στίβου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης .

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/