Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Παρίσι: Σούπερ ημιτελικός Ζβέρεφ – Μεντβέντεφ

Published

on

Με τρία από τα τέσσερα φαβορί θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του μάστερς στο Παρίσι και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να κλέβει την παράσταση.

Ο Ζβέρεφ έκοψε τη φόρα του Κάσπερ Ρουντ που είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες. Ο Γερμανός δε δέχθηκε μπρέικ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και νίκησε με 2-0 στα σετ (5-7, 4-6) για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος έβαλε τέλος στην ονειρική πορεία του Γάλλου Ούγκο Γκαστόν (Νο103) που όμως δεν «έπεσε» αμαχητί. Ο Γκαστόν ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας μπρέικ και έχοντας τρεις μπαλιες για να πάρει το σετ, με τον Μεντβέντεφ να αποσοβεί αρχικά τον κίνδυνο. Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ αφού μέσα σε πολλά χαμένα σερβίς, ο Ρώσος κατάφερε στο τρίτο σετ πόιντ να κάνει το 9-7 και να το πάρει με 7-6. Ο Γάλλος «βραχυκύκλωσε» μετά από αυτήν την εξέλιξη, με αποτέλεσμα ο Νο2 του ταμπλό να κρατήσει το σερβίς του, να κάνει και δύο μπρέικ και να προηγηθεί με 4-0 στο δεύτερο σετ. Αν και Γκαστόν επέστρεψε στο παιχνίδι, κάνοντας και ένα μπρέικ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μενβέντεφ, ο οποίος πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 και να κάνει το 2-0.
Ζβέρεφ και Μεντβέντεφ έχουν αναμετρηθεί εννέα φορές με τον Γερμανό να προηγείται στο σκορ 5-4.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Χούμπερτ Χούρκατζ που ήταν ο μόνος από την τετράδα που προκρίθηκε που έχασε σετ στα προημιτελικά, νίκησε 2-1 (6-2, 6-7, 7-5) τον Τζέιμς Ντάκγουορθ για να βρεθεί αντιμέτωπος στον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος νίκησε τον Τέιλορ Φριτζ 2-0 (6-4, 6-3).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/