Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Παραμένει στην κορυφή ο ΝΟΒ

Published

on

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 6ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών που επανεκκίνηση μετά από τέσσερις μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο νεοφώτιστος ΓΣ Περιστερίου, αλλά στο τέλος λύγισε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών με 12-10 στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Έτσι ο ΝΟΒ έμεινε μόνος στην κορυφή με το απόλυτο των νικών και πήρε ψυχολογία εν όψει της ρεβάνς του Σαββάτου με τη Νόβι Μπέογκραντ στο Παπαστράτειο για τη φάση των «16» του Euro Cup (7-7 το πρώτο ματς στο Βελιγράδι), ενώ ο ΓΣΠ έχασε το αήττητο.
Οκτάλεπτα: 3-0, 2-6, 3-2, 2-4
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αγκόρτσας 3, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Μυλωνάκης 3, Αλαφραγκής 1, Γούβης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 1, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2.

Ανεβαίνει ο Πανιώνιος

Ανεβαίνει βαθμολογικά ο Πανιώνιος, που πέτυχε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 11-9 επί της ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι – ντέρμπι, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Η Ένωση φαινόταν να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε με 7-5 στο ημίχρονο. Οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν σε 7-7 στα μέσα τοης τρίτης περιόδου, προηγήθηκαν 8-7, αλλά η ΑΕΚ πέρασε και πάλι με 9-8 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου. Ο Πανιώνιος, όμως, ανέτρεψε και πάλι το σκορ υπέρ του ισοφαρίζοντας με τον Μπάρακατ (9-9) και τον Μπραϊμη (10-9), δηλαδή τους δύο καλύτερούς του παίκτες, ενώ σφράγισε τη νίκη με γκολ του Δήμου, 13 δευτερόλπετα πριν από το φινάλε. Από την ΑΕΚ διακρίθηκε ο Κουρλιάφτης με 4 γκολ.
Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 3-1, 3-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μπουζαλάς 1, Μπραϊμης 3, Γαβαλάς Σπ. 1, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1.
ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάδολος): Κουρλιάφτης 4, Στελλάτος 2, Βέκκος 2, Πατακός 1.

Άνετο διπλό για τον Απόλλωνα

Ο ΝΟ Χανίων αντιστάθηκε για ενάμισι οκτάλεπτο, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και έφτασε σε μια εντυπωσιακή επικράτηση με 15-8 στην επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση μετά από 4 μήνες.
Οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 2-4, 2-5.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Πολύζος 1, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Μπογκντάνοβιτς 3.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Σολανάκης 1.

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρώτο σοκ από την πίεση και τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα από τον ΝΟ Χίου, βρήκε τον εαυτό του, κυριάρχησε κατά κράτος και βγήκε νικητής με 13-7 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Έτσι οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν στη βαθμολογία τους Χιώτες και ανέβηκαν στους 7 β.
Οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 3-2
ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ραντόγεβιτς 3, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης 1, Ράντονιτς 3, Νάνος 2.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ. 2, δύσης 1, Γκίλλας 3, Καλαργυρός 1, Γαβαλάς Ι.

Πρώτη νίκη για το Φάληρο

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα της 6η αγωνιστικής στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, το Παλαιό Φάληρο πήρε άνετα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με 11-4 επί του Εθνικού, έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-2, 2-5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραβιώτης 1, Τεσάνοβιτς 1, Χονδροκούκης 2.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χούπερ 3, Ραμίρεζ 1, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 2, Λιαπάκης 1, Τσαχειλίδης 2, Κοντονής 1.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/