Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Πετρέας: «Θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους»

Published

on

Η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωβόλεϊ έφερε την εθνική ομάδα στον Α’ όμιλο με πολύ δύσκολους αντιπάλους, αλλά για τον αρχηγό η… τριβή με τους κορυφαίους είναι αναγκαία.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν η Ελλάδα θα αγωνιστεί στον Α’ όμιλο (Κατοβίτσε) μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Πολωνία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, αλλά και τις Ουκρανία, Βέλγιο, Πορτογαλία.

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι από την στιγμή που είμαστε στο Ευρωπαϊκό, οποιαδήποτε κλήρωση μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρισκόμαστε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Α’ φάσης. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά στη προετοιμασία και να μην έχουμε απώλειες, έτσι ώστε να εμφανιστούμε στη καλύτερη δυνατή καταστάση και να διεκδικήσουμε πάλι την πρόκριση στους 16», σχολίασε ο αρχηγός της Εθνικής και συμπλήρωσε:

«Ομάδες όπως η Πολωνία και η Σερβία που παίζουν σε τελικούς Παγκοσμίων και Ολυμπιάδων έχουμε την ευκαιρία να τις αντιμετωπίζουμε μόνο σε τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε ανάμεσά τους για να εξελιχθούμε όλοι, ιδίως τα πιο νέα παιδιά για να μπορούν στο μέλλον να πάνε ένα βήμα παραπάνω την Εθνική ομάδα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/